? ??????????????Chanel is Love? ????? ?? ???Rating: 4.8 (67 Ratings)??1810 Grabs Today. 30214 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????Kiss Me One Last Time? ????? ?? ???Rating: 4.4 (37 Ratings)??1675 Grabs Today. 21161 Total Grabs. ??????Preview?? | BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Kevään odotusta - Waiting for the Spring






Kevät tulee varmasti, mutta kärsivällisyys on tiukalla. Joka päivä lasken melkein tunteja, että pääsisi rapsuttamaan pihaa.

Mutta onneksi voi lohduttautua muutamalla uudella kaulakorulla. Yritin tehdä keväisiä, mutta kyllä nuo väriskaalat tahtovat olla aina sitä omaa ja samaa. Vaikea irroittautua omasta minästä ja tehdä jotain muuta ja uutta. Ideana on että eri juttuja voi pitää yhdessä, ja joita voi pitää myös rannekkeena.

Jos inhoat vihreää, niin lopeta tähän :-)

***

Spring is coming surely, but I am getting anxious to count the days/hours for being able to start raking in the garden. Meanwhile, luckily, I can make some new Spring inspired jewellery. The challenge is that the color scheme is always the same old what I seem to use. It is difficult to do something out of ordinary! Should you hate green, stop reading here :-)









Vielä yksityiskohta tuosta pinkistä, ihania jadehelmiä, värinä "aikuinen nainen" !
Just one detail of the pink ones, the jade beads in color called "grown-up woman"!

0 kommenttia; comments: