? ??????????????Chanel is Love? ????? ?? ???Rating: 4.8 (67 Ratings)??1810 Grabs Today. 30214 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????Kiss Me One Last Time? ????? ?? ???Rating: 4.4 (37 Ratings)??1675 Grabs Today. 21161 Total Grabs. ??????Preview?? | BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

lauantai 28. kesäkuuta 2008

Unelmien aarrekartta /Treasury map for your dreams




Olen esikesälomalla siskon luona. Tämä on aina hienoa, sillä kaksi käsillään askartelijaa aina keksii tuhat projektia, joilla aika lentää kuin siivillä.

Tämän kertainen hassutus on henkilökohtaisen aarrekartan tekeminen. Aarrekartasta ja sen ideasta löydät tietoa esim. http://www.namaste.fi/ :stä. Siellä on kaikkea muutakin kivaa itsensä kehittämisen osalta tai itsensä tuntemisen osalta.

Aarrekartta-idea perustuu lyhyesti ajatukseen (tämä on mun tulkinta), että jos annat unelmille visuaalisaation ja yleensäkin luvan itsellesi uneksia, niin mielesi alkaa työstää niitä unelmia lähes alitajuisesti eteenpäin. Monet, jotka ovat karttansa tehneet, ovat huomanneet, että moni unelma on toteutunut.
Tähän mennessä kartan teosta voin sanoa, että tuli hyvä mieli huomatessa, että niitä unelmiahan on vaikka kuinka paljon. Eli ei tämä elämä olekaan vielä eletty.

Sisko sai vielä hyvän idean, että kun se kartta pitäisi esittää sitten jollekin, niin videoidaan se esitys myöhempää käyttöä varten. Eli jälleen yksi projekti tuo videointi ja sen jälkikäsittely. (Nyt se taistelee tuossa sen videon kanssa, ja kokeilee miten se taas toimikaan...)




*****************************




I am visiting my sister in the north of Finland. When two people with handicraft interest meet, there is no question of empty time to waste.
This time one waste of time is creating your own dream treasury map. It is a method to visualise your dreams on bigger piece of paper with glueing pictures and texts and whatever photos you want to put there. People who have allowed themselves to dream and have created this type of map, have noticed several of their dreams have come true.

From experience of doing a one, I can tell, that I realised myself to have still very many dreams. I felt good to notice that I have many times ahead to enjoy my life!


My sister got a further idea to shoot a video on the presenting of each one's maps. Again another little project with editing and doing! (Now she is checking the video how ot works and so...)


0 kommenttia; comments: