? ??????????????Chanel is Love? ????? ?? ???Rating: 4.8 (67 Ratings)??1810 Grabs Today. 30214 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????Kiss Me One Last Time? ????? ?? ???Rating: 4.4 (37 Ratings)??1675 Grabs Today. 21161 Total Grabs. ??????Preview?? | BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

torstai 26. helmikuuta 2009

Neulahuovutusta - Needle felting


Lahdessa avattiin Kärkkäinen, Suomen suurin sellainen, ja pitihän siellä ohimatkalla käydä ( tai siis ihan varta vasten menin katsomaan, kun sielläpäin olin). Katselin ympärilleni ilman mitään tarpeita, mutta eksyin osastolle "paperi ja askartelu" ja eipä aikaakaan, kun jouduin erikseen hakemaan ostoskärryn, kun himot iski villojen kohdalla. Tajusin myös ostaa huovutusneulan ja sitten toinkin pussillisen kotiin (toki tarttui muutakin askartelumateriaalia, mutta se lienee normaalia ?).
Näin ollen minulla oli sitten villoja ja aikani tutkiskelin internetin ihmemaailmaa ja erityisesti ihastelin käsityölaisten ja seriöösien harrastajien huovutukseen paneutumista. Enhän itse tuollaista osaa tai opikaan?
Mutta näinhän se on, aloittaa täytyy jostakin. Ja eka juttu oli kokeilla mitä se huovutus tarkoittaisi ja tästä yrityksest syntyi lörppösydän. Hiukan ehkä artdecovaikutteinen kuvioinniltaan, toisella puolella olisi lehti ja toisella perhonen.
****

A huge new department store Kärkkäinen was opened in Lahti (yes, so many a's with dots!). Ofcourse I needed to pop-in when visiting Lahti, even with no special agenda. But out I came with bag full of (amoing other crafts material) woollen packages and related needles.
Then after vigorous surfing on artisans and serious craftpeople's blogs and admiring their works, I decided to set- for my own trial. The first result was this little bit art decoish heart, with a leaf motive on one and a butterfly on the other side.
****
Sitten piti tietysti kokeilla jotain kolmeuloitteisempaa. Ja tässä eka nalleni, 14 cm reipasta poikaenergiaa, hiukan hyvin syönyt tämä otus?
****
Then I wanted to try out something 3 dimensional, so here is my first softie/teddy, a well.eaten little fellow with energy at 14 cm length.



3 kommenttia; comments:

Krista Jännäri kirjoitti...

Soma!

Anonyymi kirjoitti...

Eih, joutuuko kaivamaan neulatkin kaapista kun näin nättejä tuotoksia näkee ja innostuu taas tästäKIN? Ompelukoneeseen minen kyllä koske!

bymaya kirjoitti...

Joo, Muikku, sen koneen saa kaivaa esiin viimeistään, jos hurahtaa noihin Tildoihin :-)