? ??????????????Chanel is Love? ????? ?? ???Rating: 4.8 (67 Ratings)??1810 Grabs Today. 30214 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????Kiss Me One Last Time? ????? ?? ???Rating: 4.4 (37 Ratings)??1675 Grabs Today. 21161 Total Grabs. ??????Preview?? | BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

lauantai 6. syyskuuta 2008

Kädentaitomessuilla Vanhassa Satamassa

(Sorry, posting only in Finnish, as I go through experiences in local craftshow. Englishspeakers, do check the links for pics or other detail).

****************

Ehdin Kädentaitomessuille Vanhaan satamaankin tänään. Melkein turhaa mennä tällaisille messuille, kun silmääni osuu lähes pelkästään korut ja niihin liittyvät. Todenmukaisesti täällä oli kaikkea kivaa esillä lahjatavaraksi ja yleensä koko kirjo sitä, mitä ihmiset keksivät askarrella. Kantsii käydä, jos sunnuntaina ei ole vielä ohjelmaa.

Huomasin joitain vanhoja tuttuja nettifoorumeilta: Helmiliinan putiikista tarttui mukaan kaunis nauha isoja laventelinvärisiä makeanveden helmiä (www.helmiliina.fi). Hänellä oli monta kaunista korua myytävänä.

Ihania -tuotemerkillä oli kivoja lasikoruja/riipuksia, www.designihania.fi

Ihastelin hopeakoruja Korupaja Helmen standilla www.korupajahelmi.com , samoin tuotenimellä Marjukka oli monta kivaa korua ja ideaa, joista huokui tekemisen riemu (kyllä tänäpäivänä pitäisi olla jonkinlaiset nettisivut...ei voi referoida :-( ).

Toki katselin hiukan muutakin. Minua miellytti kovasti kierrätyslaukut EloQ:n standilla. Vanhat verhot ja pöytäliinat saavat uuden elämän erilaisina laukkuina. Todella kivan näköisiä ja hyvä lahjaidea. www.eloq.fi

Keramiikkataiteilija Savipaja Tuliaistuvasta tekee hiukan erilaisen näköisiä keramiikkatuotteita, melkein kuin pitsiä, kilikelloja, lyhtyjä jne. Oikein soman näköisiä, (taaskaan ei ole nettisivuja...ehkä toisilla messuilla).

Vanha tuttuni Anne Lasin Loitsuista oli laittanut oman standin. Mukaan lähti riipus, joka päätynee akvamariinin kanssa jossain vaiheessa. www.lasinloitsut.net

Mutta Tuija pelasti päivän! Mun työpöytäprojektissa oli vielä yksi puute, jonka sain paikattua hänen osastolla, nimittäin viilaus- ja sahaustuet. Mukaan lähti pari muutakin ihmevälinettä työpakkiin. Lisäksi ilahduin kuullessa, että hän järjestää kursseja mm. kivenistutuksesta. www.thujadesign.fi

Tässä kohden tulikin sitten kiirus kotiin kokoamaan työpistettä (katso edellinen postaus).

Nyt saunaan!



Päivän aarteet!!!

0 kommenttia; comments: