? ??????????????Chanel is Love? ????? ?? ???Rating: 4.8 (67 Ratings)??1810 Grabs Today. 30214 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????Kiss Me One Last Time? ????? ?? ???Rating: 4.4 (37 Ratings)??1675 Grabs Today. 21161 Total Grabs. ??????Preview?? | BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Rutiineja /Routines

Kuinka monta kertaa saavut aamulla töihin niin, ettet tiedä mitä reittiä pitkin itse asiassa ajoit?

Kuinka usein olet kiertänyt ruokakaupassa ja listassasi ei tarvisi lukea kuin "vessapaperia", osaisit kuitenkin ostaa koko repertuaarin, jolla selvitä vaikka viikonloppu.

Kun teet uusia asioita tai vaikka vanhoja asioita uudella tavalla, esimerkiksi istut pelkääjän paikalla autossa, kun joku toinen ajaa sinut töihin tai menet uuteen kauppaan, niin kokemus on aivan toinen.

Olen saanut välillä kummastuneita katseita, ja ihmetystä, kun olen ollut niin energinen viime aikoina. Mutta koruilun aloittamisen jälkeen olen huomannut, etten sittenkään ole vielä valmis ja että opin koko ajan uutta. Lisäksi kun oppii uutta, niin kokee myös niin paljon postiviisia tunteita ja työniloa, että se kantaa yli vaikka tämän räntäisen onko-se-nyt-jo-kevään.

Niin että pölyt kiertoon (siis päästä, en kehota vielä kevätsiivoamiseen ainakaan kotona).

***************************************************************************


How many times have you arrived at work, and would not be able to tell which route you have just taken?

How often do you scroll aournd the grocery store, with mere "toilet paper" on your memopaper, and still are able to get full gear of groceries for the battaglion at home for the weekend?

When you do new things or old things in a new manner, like sit on a traveller's seat while being driven to the work, you get totally new experiences.

After I started with beading, I have learned so many new things. After all, I was not so readymade yet and I still can learn quite well. I get nowadays suspicious looks, and remarks that I am so energetic. Learning gives you so many positive feelings that it will carry me across this ugly and grey is-this-a-springtime-yet-season.

So get dusting (not so your home, but your head!).

0 kommenttia; comments: